Láthatatlan fogszabályzó

Az Invisalign fogszabályzó egy olyan innovatív eszköz a fogszabályzásban, ami észrevehetetlenül varázsolja tökéletessé a páciens mosolyát. A készülék nagyon kényelmes, kivehető és könnyedén tisztítható. Mára több millió ember életét változtatta meg úgy, hogy a szebb mosoly érdekében semmiről sem kellett lemondaniuk. Ez az egyedülálló szolgáltatás rendelőnkben is elérhető.

 

Hogyan működik az Invisalign?

Az Invisalign egy olyan személyre szabott fogszabályozó készülék, amely modern kialakításának köszönhetően kristálytiszta, átlátszó, így viselése szinte láthatatlan. Az Invisalign egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az áttetsző sínek szinte észrevehetetlenül teszik szebbé az arc egészét, és remekül kiegészíthető funkcionális, állkapocs ízületi terápiával is.

Az Invisalign sínrendszere első ránézésre nagyon törékenynek tűnhet, ez azonban csak a látszat. Monokristályos zafírból készül, amely a kerámiánál egy sokkal tömörebb anyag, így nem kell félnünk attól, hogy kárt teszünk benne.

Ez a különleges készülék tinédzserek számára is kitűnő választás. Az Invisalign Teen eszközt szülők és vezető fogorvosok bevonásával fejlesztették ki, akik tisztában vannak a tinédzser páciensek aktív életstílusával és egyedi kezelési igényeivel. Egyes tinédzserek esetében ugyanazt az Invisalign-kezelést kell alkalmazni, mint a felnőtt páciensek esetében. A fiatalabb tinédzserek, illetve akiknél a felnőttkori fogak még nem nőttek ki, a kifejezetten tinédzsereknek tervezett Invisalign Teen eszközzel kezelhetők. Az Invisalign terméket biztosító orvosa fogja meghatározni, hogy az Ön egyedi igényeinek és a fogai állapotának melyik kezelés felel meg leginkább.

 

A fogszabályozás menete

  • Fogszabályozó szakorvosunk lenyomatot vesz a fogakról és fotódokumentációt készít annak ellenőrzésére, hogy használható-e az Invisalign rendszer a fogainak rendezésére. Így a kezelés biztosan csak akkor kezdődik el, ha alkalmazható ez a fogszabályozó rendszer.
  • A kezelés előtt megtervezzük a várt eredményt és egy 3D-s, virtuális terv segítségével látható, hogyan fog kinézni a fogsor a kezelés után.
  • A személyre szabottan elkészült fogszabályozó sínkészleteket kéthetente cseréljük. A fogak apró lépésekben, fokozatosan mozdulnak el az előre megtervezett helyzetükbe.
  • A kezelés során átlagosan 8 hetente kontrollvizsgálat szükséges.

Az Invisalign rendszer alkalmazásához speciális képzés elvégzése szükséges, amely a legmagasabb szakmai színvonal biztosítéka.

 

Miért érdemes az Invisalign-t választani?

  • viselése szinte láthatatlan
  • kivehető, ezért a fogtisztítás problémamentes
  • az eredmény előre látható

Bármilyen célt is tűzzön ki a kezelési terv, az Invisalign terméket biztosító szakember minden esetben egyértelműen meghatározott kezelési tervet ad Önnek. Azt is megmutatják Önnek, hogy valószínűleg milyen lesz majd a fogsora a kezelés időtartama során, illetve a kezelés végeztével. Mindezt a ClinCheck, a virtuális 3D kezelési tervünk teszi lehetővé.

 

Személyreszabott fogszabályzás:

Az Invisalign fogszabályzásban 4 különböző kezelési mód választható attól függően, hogy mosolyának mire van szüksége. Tovább a kezelési módokhoz. >>

 

Az eredmény önmagáért beszél:

Az Invisalign világszerte már 4 millió embert kezelt. Ez több, mint 4 millió különféle Invisalign sikertörténetet jelent. Ismerjék meg ezek közül Kahdija történetét, akinek az Invisalign 18 hónap alatt változtatta meg életét. A róla készült videó megtekintéséhez kattintson ide.

Orvosaink: 
Csermely Márta

Dr. Csermely Márta

Hétfő: 
Kedd: 
13:00 - 19:00
Szerda: 
8:00 - 12:00
Csütörtök: 
13:00 - 19:00
Péntek: 
Szombat: