Szolgáltatások | Rózsakert Medical Center

Szolgáltatások

RMC szűrőcsomagok

Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk pácienseink rendszeres egészségügyi szűrésére, hisszük, hogy egészségünk megőrzésében a megelőzés kulcsfontosságú. Ezért dolgoztuk ki egészségmegőrző programjainkat, melyek korosztályonként és nemenként, illetve a hozzájuk tartozó rizikófaktoronként tartalmazzák a szükséges szűrővizsgálatokat.

Kismama szolgáltatásaink

Kismamáinkat egy szorosan együttműködő csapat várja, amely az élvonalbeli medicinát képviseli és odafigyel a várandósság teljes ideje alatt a babára és a szülőkre egyaránt. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kismamák mindent megtaláljanak nálunk, amire a babavárás időszakában szükségük lehet, illetve megkönnyítheti azt. Célunk, hogy várandósaink professzionális szakmai színvonalú ellátásban részesüljenek, továbbá feszültségektől mentes, örömteli hónapok előzzék meg gyermekük érkezését.
Services for Mom & Baby

Baba-mama szolgáltatásaink

A nők nagy figyelmet fordítanak a terhességre való felkészülésre, majd a 9 hónap alatt mindent megtesznek azért, hogy a babának a legjobb legyen. De a szülést követően sajnos sokan elfeledkeznek saját regenerációjuk fontosságáról, és csak a babára koncentrálnak, ami nem jó. A testi és a lelki regenerációra egyaránt oda kell figyelni, ebben nyújtanak szakembereink segítséget.

Műtétek

Csupán a műtétre kerül sor az RMC műtőjében, a lábadozás idejét a páciens már a saját otthonában töltheti. A páciensekkel a beavatkozás előtt a műtétet végző orvos és szükség esetén az aneszteziológus szakorvos is konzultál, valamint elvégezzük a műtét előtti vizsgálatokat (laborvizsgálatok, EKG stb. amit a kezelőorvos meghatároz). A műtét után a beteget a beavatkozástól függően, de minimum három órán át megfigyelés alatt tartjuk kényelmes fektetőinkben. Amennyiben nem találunk komplikációra utaló jelet, még a beavatkozás napján hazaengedjük. Az orvosi javaslat szerint kerül sor a kontrollvizsgálatra és szükség szerint a kötéscserére.

Egészség és szépség

Az egészség és a szépség szorosan összekapcsolódó fogalmak. Az egészséges bőr, haj kiemeli a szépséget, testünk és fogaink állapota pedig alapvetően meghatározza megjelenésünket. De van, amikor többre vágyunk, szeretnénk dúsabb hajat, feszesebb arcot, vagy karcsúbb alakot. Megéri ekkor is orvosi segítséget igénybe venni a biztonságos, hatásos, és egészséges végeredmény érdekében. Számos olyan kezelés érhető el rendelőnkben, amelyekkel orvosi segítséggel, prémium színvonalon szépülhetnek pácienseink.

Védőoltások

A Rózsakert Medical Center Nemzetközi Oltóközpont. Rendelőnkben kiemelt hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzésre, a megelőzésre, melyben fontos szerepe van a védőoltásoknak is. A hazánkban kötelező oltások mellett a választható és az utazási vakcinákat is ajánljuk. A védőoltások beadása szükség szerint tanácsadással, immunizációs felméréssel egészül ki.