Kudron Emese Eszter | Rózsakert Medical Center

Kudron Emese Eszter

Dietetikus

Főiskolai tanulmányait kiváló minősítéssel és két évig tartó tudományos diákköri tevékenységét elismerő vörös oklevéllel fejezte be a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Két évig Köztársasági Ösztöndíjban részesült. 2015-ben második és 2016-ban első helyezést ért el pályamunkája az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

Első munkahelyén, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Mellkassebészeti- és Intenzív Osztályán dolgozott terápiás dietetikusként, jelenleg az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben foglalkozik sebészeti betegek műtét körüli ellátásával, sebgyógyulásukat és rehabilitációjukat elősegítő dietoterápiával.

2013 óta a Bátor Táborban házi cimboraként vagy dietetikusként hozzájárul krónikusan beteg gyermekek élményterápiás táboroztatásához. 2016 óta utánpótlás korú és felnőtt professzionális sportolókat terel a helyes táplálkozás ösvényére, ezzel elősegítve maximális teljesítményük elérését.Tagja a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének és a Magyar Mesterséges Táplálási Társaságnak és a Magyar Diabetológiai Társaságnak. Szakmai ismereteit tudományos kongresszusok látogatásával bővíti és számos konferencián előadóként is részt vesz.

Szakterületei: sebészeti dietetika, cukorbetegség étrendi kezelése orvosi táplálkozás terápiával, sporttáplálkozás, táplálékallergiák és intoleranciák. Emellett tapasztalatot szerezett gyermekek és kamaszok oktatásával kapcsolatosan.

Gyermekkora óta érdekli a gyógyítás, az egészséges életmód és szerencsésnek érzi magát, hogy segíthet másoknak a helyes táplálkozási ismeretek kialakításában vagy elmélyítésében, a diétahibák korrigálásában. Angolul felsőfokon beszél.

Kudron Emese
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
15:00 - 19:00
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: