Dr. Gullai Nóra Ph.D. | Rózsakert Medical Center

Dr. Gullai Nóra Ph.D.

Auditált ultrahang-specialista
Szülész-nőgyógyász

Dr. Gullai Nóra a Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját summa cum laude minősítéssel. Szülészet-nőgyógyászatból tett szakvizsgát, PhD-képzését a SE Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola Reproduktív medicina programjában végezte. A Magyar Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság és a londoni Fetal Medicine Foundation által elismert ultrahangvizsgálói engedélyekkel rendelkezik. Fő érdeklődési területe a bizonyítékokon alapuló, korszerű nőgyógyászati ellátáson túl az ultrahang-diagnosztika és a magzati orvostudomány.

Magyarországról elsőként nyerte el az EBCOG (Európai Szülészeti és Nőgyógyászati Kollégium) klinikai ösztöndíját, Haynal Imre emlékérmes, több éven át köztársasági ösztöndíjban, kiváló TDK-hallgató kitüntetésben és Kerpel-Fronius Ödön kutatási ösztöndíjban részesült, Jr. Templeton Fellow. 2003 és 2006 között az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet molekuláris farmakológia kutatócsoportjának volt tagja. Külföldi tanulmányúton Londonban, Rómában és Svájcban járt.

Tagja a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Méhnyakkórtani és Kolposzkópos Társaságnak.

Nóra angolul és olaszul beszél.

Kiemelt területek: 
Egynapos sebészet: sikertelen terhesség műszeres befejezése, terhesség-megszakítás, LLETZ
Általános nőgyógyászat
Magzati medicina (magzati szűrővizsgálatok, praeeclampsia és koraszülés kockázatbecslés)
Szülészeti és nőgyógyászati ultrahang
Várandósgondozás
Gullai Nóra
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
Szerda: 
8:00 - 13:00
Csütörtök: 
Péntek: 
8:00 - 15:00
Szombat: