Dr. Gullai Nóra Ph.D.

Auditált ultrahang-specialista
Szülész-nőgyógyász

Dr. Gullai Nóra a Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját summa cum laude minősítéssel. Szülészet-nőgyógyászatból tett szakvizsgát, PhD-képzését a SE Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola Reproduktív medicina programjában végezte. A Magyar Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság és a londoni Fetal Medicine Foundation által elismert ultrahangvizsgálói engedélyekkel rendelkezik. Fő érdeklődési területe az ultrahang-diagnosztika és a magzati orvostudomány.

Több díj és kitüntetés birtokosa: elnyerte az EBCOG (Európai Szülészeti és Nőgyógyászati Kollégium) klinikai ösztöndíját, Haynal Imre emlékérmes, egyetemistaként több éven át köztársasági ösztöndíjban részesült. Elnyerte a Kiváló Tudományos Diákköri Hallgató kitüntetést és a Kerpel-Fronius Ödön program kutatási ösztöndíját, Junior Templeton Fellow. 2003 és 2006 között a Magyar Tudományos Akadémia Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet molekuláris farmakológia kutatócsoportjának tagja volt. Külföldi tanulmányokat Londonban és Rómában folytatott.

Tagja a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Méhnyakkórtani és Kolposzkópos Társaságnak.

Nóra angolul és olaszul beszél.

Kiemelt területek: 
Általános nőgyógyászat
Magzati medicina (magzati szűrővizsgálatok, toxémia és koraszülés kockázatbecslés)
Terhességi és nőgyógyászati ultrahang
Nőgyógyászati szűrővizsgálatok
Várandósgondozás
Gullai Nóra
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
Szerda: 
12:30 - 15:00
Csütörtök: 
13:00 - 19:00
Péntek: 
12:00 - 20:00
Szombat: