RMC Online Clinic | Rózsakert Medical Center

RMC Online Clinic

Az RMC Online Clinic-et pár éve azért hoztuk létre, hogy lehetőséget biztosítsuk orvosi ellátásra akkor is, ha a távolság miatt ez nehézségbe ütközne. Most a koronavírus járvány idején széleskörben népszerű lett az ellátásunk ezen formája, hiszen teljeskörű segítséget tudunk nyújtani úgy, hogy a páciensnek nem kell elhagynia otthonát. A videós online konzultáció, vagy telemedicina keretében, e-recept felírással sok probléma esetében tudunk így segíteni. Kényelmes, biztonságos, teljeskörű és elérhető. A konzultáció megszervezéséhez technikai segítséget is tudunk nyújtani, ha szükséges.

Tovább fejlesztettük és kiszélesítettük az online elérhető szakterületek listáját, valamint megszerveztük, hogy szinte minden orvosunk tudja fogadni pácienseit online is.

Legfőbb célunk, hogy professzionális online szolgáltatást nyújtsunk a pácienseknek minden olyan esetben, ahol online is teljes értékű vizitet tudunk tartani. Ha ez nem valósulhat meg, mert a szakorvosunk úgy látja, személyes vizitre van szükség, rendelőnkben maximális biztonságban, szigorú eljárásrend alapján látjuk el a pácienseket.

 

Online orvosi konzultáció és tanácsadás az alábbi szakterületeken érhető el:

(További részletekért kattintson a szakterület nevére.)

Felnőtt szakrendelések:

Gyermek gyakrendelések:

 

AZ RMC ONLINE CLINIC SZOLGÁLTATÁSAI:

  • Online vizit: ott, ahol a vizit teljes körűen elvégezhető online is (e-receptírással együtt)
  • Online tanácsadás: az ellátás nem tud lezajlani (teljes mértékben) online keretek között, de biztosítjuk, hogy páciensünk beszélhessen, konzultálhasson az orvossal

Az online viziteket előjegyzés alapján szervezzük és teljeskörűen dokumentáljuk.

 

ÁRAK ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Hogyan döntünk arról, mikor tudunk online ellátást nyújtani és mikor van szükség személyes vizitre? Erről és az ellátáshoz tartozó árakról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat: ÚJ ELJÁRÁSREND LEÍRÁSA  

Maximális biztonsággal látjuk el pácienseinket. Ahol lehet online, ahol kell személyesen. Vigyázunk a pácienseinkre, és vigyázunk a munkatársainkra!