INVISALIGN FIRST - Láthatatlan fogszabályzó már gyermekeknek is

Invisalign, láthatatlan fogszabályzónk egy olyan különleges készülék, ami szintre észrevétlenül varázsolja tökéletessé a páciens mosolyát. Nagyszerű hír, hogy rendelőnkben ez a fogszabályzó már gyermekek számára is elérhetővé vált.

Az Invisalign First már 6 éves kortól alkalmazható. Tervezése során kiemelten fontosnak tartották, hogy a növésben lévő fogsort hatékonyan korrigálja. A kezelés során szem előtt tartjuk a fogsor alakulásának széles skáláját, beleértve az egyszerű és a komplex problémákat is (pl.: zsúfoltság, fogak közötti távolság, keskeny fogív stb.)

Ahogy az Invisalign fogszabályzó minden típusa, az Invisalign First készülék is átlátszó anyagból készült, bármikor kivehető és könnyen tisztítható. Ez a gyermekek számára is komfortos, nem utolsó sorban pedig higiénikusabb a hagyományos fogszabályzóknál.

További előnye, hogy eredménye kiszámítható, a kezelés menete könnyedén megtervezhető a fogsor digitális beszkennelésével. Ezáltal a fogszabályozó szakorvos pontosan szem előtt tudja tartani a gyermek igényeit, a mosoly tökéletesítésének ideális menetét.