Sebészeti műtétek | Rózsakert Medical Center
Sebészeti műtétek a II. kerületben

Sebészeti műtétek

Sérvműtét: Ha bármely zsiger, hasüregi szerv, szervrészlet a normális anatómiai helyzetéből valamely veleszületett vagy szerzett nyíláson kitüremkedik, előreesik, sérvről beszélünk. Bármely hasfali tájékon előfordulhat, de a leggyakoribb hely a lágyék. A sérv egynapos sebészeti műtét keretében megszüntethető általános altatás, vagy regionális érzéstelenítés mellett.

Körülmetélés: Egészségügyi szempontból a hímvessző előbőrének számos funkciója is van. A fityma bőre védi a makkot a kiszáradástól, ezen kívül a szexuális stimulusok kialakításában is szerepe van. Terápiás céllal a műtét elvégzése lehet javasolt lehet például a fityma bőrének gyulladása, visszatérő húgyúti fertőzések, visszatérő condyloma, HPV fertőzés esetén.

Kulturális okok miatt is végezhető körülmetélés, már egészen újszülött kortól. Gyermekek esetében gyermeksebész, felnőttek esetében urológus szakorvos végzi a beavatkozást, érzéstelenítés, vagy altatás mellett.

Növedékek eltávolítása: Bármilyen, akár panaszt nem okozó, vagy szakorvos által javasolt növedék eltávolítása lehetséges sebész, plasztikai sebész által. Ezek jellemzően anyajegyek, zsírcsomók, ganglionok.

Orvosaink: 
Nagy Zoltán

Dr. Nagy Zoltán

Hétfő: 
Kedd: 
17:00 - 20:00
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: