Hyaluronsavas kezelések | Rózsakert Medical Center
Hyaluronsavas kezelések Budapest II. kerületében

Hyaluronsavas kezelések

Bőrünk öregedését külső és belső tényezők egyaránt meghatározzák, ennek üteme genetikailag meghatározott és mindenki esetében egyedi. A folyamat során a bőr veszít megkötött víztartalmából, vékonyabbá, szárazabbá és egyre rugalmatlanabbá válik. Hyaluronsavas, injekciós orvoskozmetológiai kezelésünk segítségével ezek azonban mérsékelhetőek.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés: a kezelés segítségével az arc különféle területeink kialakult ráncokat tudjuk mérsékelni: a haránt irányú ráncokat a homlok területén, az orrgyök feletti függőleges ráncokat, az „óramutatókat” az alsó és felső ajkak körül, valamint az orrtól a szájszélek felé futó ráncokat.

Ajakfeltöltés, ajakformálás, ajakszéli ránctalanítás hyaluronsavval: Az ajak formája, mérete az arc esztétikai megjelenése, harmóniája szempontjából kiemelt jelentőségű. A vastagabb, teltebb ajkak friss, fiatalos külsőt kölcsönöznek. Az ajkakat azonban nem csak vastagítani lehet, hanem formálni is. Az életkor előrehaladtával az ajkak kötőszöveti elemei is egyre kevésbé feszesek, rugalmasak: az ajkak egyre vékonyabbá válnak, illetve több kis ránc is megjelenik körülöttük. Ezek visszaállítása céljából is alkalmazható a hyaluronsavas kezelés.

Ajakfeltöltés, ajakformálás, ajakszéli ránctalanítás „testbarát” hyaluronsavval
2016. január 20.
Az ajak formája, mérete az arc esztétikai megjelenése, harmóniája szempontjából kiemelt jelentőségű. A vastagabb, teltebb ajkak friss, fiatalos külsőt kölcsönöznek. Az ajkakat azonban nem csak...
Hyaluronsavas feltöltés: friss, feszes arcbőr, ráncok nélkül
2016. január 14.
Bőrünk öregedését külső és belső tényezők egyaránt meghatározzák. A bőr belső öregedésének üteme genetikailag meghatározott és mindenki esetében egyedi. A folyamat során a bőr veszít megkötött...