CFast, az ultragyors fogszabályozás | Rózsakert Medical Center
Cfast fogszabályozás

CFast, az ultragyors fogszabályozás

A CFast kozmetikai fogszabályozó diszkréten és ultragyorsan, akár 4 hónap alatt eredményez tökéletesen szabályos, esztétikus mosolyt. Az átlátszó brackettek és a fehér ívek finom, állandó nyomás alatt segítik a gyors csontátépülést a mosolyzónában. A torlódott fogak rendeződnek, a hézagos fogak záródnak, a mosoly tökéletes lesz.

Hogyan működik a CFast?

A CFast személyre szabott, digitálisan megtervezett és kivitelezett készülék, mely diszkréten és kényelmesen tapad a fogak külső felszínén, azok egészségét megőrizve. Észrevehetetlen, így az életminőséget nem befolyásolja a pár hónapos viselése alatt.

Mivel nem módosítja a harapást és a rágást, így könnyen megszokható. Óriási előnye, hogy teljesen fájdalommentes a hagyományos készülékekkel szemben, nem igényel foghúzást és valóban 4-6 hónap alatt eredményez esztétikus, szép mosolyt.

A hiedelmekkel ellentétben - miszerint felnőtteknél a fogszabályozás már egyáltalán nem működik, vagy túl hosszú időbe telik, mire elérjük a kívánt eredményt - a CFast használatával bármilyen korosztálynál rövid idő alatt elérhető a kitűzött cél.

A fogszabályozás menete

  • Dr. Csapó Melinda, regisztrált CFast fogszakorvosunk lenyomatot vesz a fogakról és fotódokumentációt készít. Erre azért van szükség, hogy leellenőrizze, a CFast rendszer alkalmas-e a fogainak rendezésére. Így a kezelés biztosan csak akkor kezdődik el, ha alkalmazható ez a fogszabályozó rendszer.
  • A kezelés előtt egy SmileTru, virtuális 3D terv segítségével megállapítjuk a várt eredményt, így a páciens is azonnal láthatja, hogyan fogja a Cfast tökéletesíteni mosolyát.
  • A személyre szabottan elkészült fogszabályozót felhelyezés után 8 hetente korrigáljuk. A fogak állandó nyomás alatt, fokozatosan mozdulnak el az előre megtervezett helyzetükbe.

 

Az CFast rendszer alkalmazásához speciális képzés elvégzése szükséges, amely a legmagasabb szakmai színvonal biztosítéka.

Orvosaink: 
Csapó Melinda

Dr. Csapó Melinda

Hétfő: 
Kedd: 
Szerda: 
minden második héten 8:00 - 14:00
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: