Kozmetológia | Rózsakert Medical Center
Kozmetológiai kezelések a II. kerületben.

Kozmetológia

Jelen járványügyi helyzetben kozmetológia rendelésünk átmenetileg szünetel. Ha a járványügyi helyzet elmúlik, kozmetológusaink ismét fogadják a pácienseket.

Kozmetológia szakrendelésünkön belül olyan orvosi szaktudást igénylő kezeléseket nyújtunk, melyek a leghatékonyabb és leglátványosabb eredmények eléréséhez szükségesek. Professzionális arcfiatalító és ránctalanító kezelések, valamint bőrfiatalító eljárások mellet bőresztétikai problémákra is megoldást nyújtunk.

Rendelőnkben elérhető kozmetológiai kezelések:

 • Peeling kezeléseink: A peeling kezelések képesek gyorsan és látványosan megfiatalítani, kisimítani a bőrfelszínt, csökkenteni a ráncokat és felfrissíteni, megújítani a bőrt. Rendelőnkben különböző erősségű és az egyéni bőrtípusnak megfelelő kozmetológiai peeling kezeléseket tud igénybe venni.
  • Az enzimes peelingek (Vital C Facelift és Oxygen Lift) azonnali eredményt hozva eltüntetik a vékony ráncokat, halványítják a napkárt, növelik a hidratáltságot és fokozzák a sejtek megújulását.
  • A triklór-ecetsavas (TCA) orvosi középmély hámlasztásos eljárás tökéletes módszer a bőr intenzív megújítására, a felületi rétegek eltávolítására, a fiatalos, rugalmas és egészséges bőr elérésére. Az orvosi TCA hámlasztás olyan erőteljesebb problémákra is hatékony megoldást jelent, amelyet a hagyományos peelingek nem képesek orvosolni (pl.: rosacea, pigmentációs problémák, aknés hegek).
 • Ultrahangos lifting kezeléseink: A kezelés során magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmazunk, amely öt folyamat indít be a bőrben: beindítja a kollagén újramodellezését, beindítja az elasztin-termelést, erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli bőr alátámasztását, eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot, eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt.
 • Guna Biolifting kezelés (arc-, toka-, nyak-, mell-, cellulit kezelés): Orvos-esztétikai kezelés a feszes és hamvas bőr elérésére. A kollagén stimuláció természetes módon adja vissza az arc eredeti, fiatalos vonásait és a bőr egészséges üdeségét.  A kezelés hatásmechanizmusa a sejtek revitalizációján, a sejt közötti állomány megtisztításán alapul. Hatékonyan alkalmazható a következő területeken:
  • Az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej bőrének fiatalítására
  • A mellek feszesebbé tételére
  • A cellulit (narancsbőr) kezelésre
  • A zsírfelesleg kezelésére
  • Hajhullás esetén
  • Hegek esztétikai kezelésére
  • A seprűvénák eltüntetésére

A kezelések során természetes hatóanyagokat használunk.

 • Értágulatok, érgomolyagok és érdaganatok kezelése: A termokoagulációs (Viridex RF) készülékkel történő kezelés során igen vékony (0,075 vagy 0,150 mm átmérőjű), speciálisan szigetelt tűvel 2-3 mm-enként kezeljük végig az értágulatokat. A kezelés nem jár vérzéssel vagy fájdalommal, maximálisan biztonságos és kockázatmentes.
 • Hyaluronsavas kezeléseink: Bőrünk öregedését külső és belső tényezők egyaránt meghatározzák, ennek üteme genetikailag meghatározott és mindenki esetében egyedi. A folyamat során a bőr veszít megkötött víztartalmából, vékonyabbá, szárazabbá és egyre rugalmatlanabbá válik. Hyaluronsavas, injekciós orvoskozmetológiai kezelésünk segítségével ezek azonban mérsékelhetőek. 
  • Hyaluronsavas ráncfeltöltés: a kezelés segítségével az arc különféle területeink kialakult ráncokat tudjuk mérsékelni: a haránt irányú ráncokat a homlok területén, az orrgyök feletti függőleges ráncokat, az „óramutatókat” az alsó és felső ajkak körül, valamint az orrtól a szájszélek felé futó ráncokat.
  • Ajakfeltöltés, ajakformálás, ajakszéli ránctalanítás hyaluronsavval: Az ajak formája, mérete az arc esztétikai megjelenése, harmóniája szempontjából kiemelt jelentőségű. A vastagabb, teltebb ajkak friss, fiatalos külsőt kölcsönöznek. Az ajkakat azonban nem csak vastagítani lehet, hanem formálni is. Az életkor előrehaladtával az ajkak kötőszöveti elemei is egyre kevésbé feszesek, rugalmasak: az ajkak egyre vékonyabbá válnak, illetve több kis ránc is megjelenik körülöttük. Ezek visszaállítása céljából is alkalmazható a hyaluronsavas kezelés.
 • Bioszálas arcplasztika: Bőröregedést megelőző technológia az arc esztétikájának megtartására, mely műtét nélkül képes a laza, megereszkedett bőr kontúrjának visszaállítására. A kezelés révén az arc visszanyeri régi alakját és feszességét. A liftingek új generációját képviselő Meyisun tűk segítségével bio-aktív, felszívódó készítményt juttatunk a bőr azon rétegébe, mely rugalmasságának csökkenése felelős a ráncok kialakulásáért. Ez stimulálja a kollagén termelést, élénkíti a mikrovérkeringést, és aktiválja a regenerációs folyamatokat.

Orvosaink:

Erős Nóra
Kozmetológus, Bőrgyógyász, Nemigyógyász
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
10:00- 14:00
Szombat:
Egyedi rendelési idők:
Farkas Kitti
Aneszteziológus
Hétfő:
14:00-18:00
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
13:00-16:00
Péntek:
Szombat:
Egyedi rendelési idők:

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ne ess kétségbe az őszi hajhullástól!
2020. november 03.
Hajszálak a fésűn, a kádban, a kanapén, a szőnyegen, mindenhol. Ismerős? Ősszel és télen sokan tapasztalunk intenzív hajvesztést. Dr. Erős Nóra bőrgyógyász, kozmetológus segítségével utánajártunk,...
Ne ess kétségbe az őszi hajhullástól!
2016. november 15.
Hajszálak a fésűn, a kádban, a kanapén, a szőnyegen, mindenhol. Ismerős? Ősszel és télen sokan tapasztalunk intenzív hajvesztést. Dr. Erős Nóra bőrgyógyász, kozmetológus segítségével utánajártunk,...
Ajakfeltöltés, ajakformálás, ajakszéli ránctalanítás „testbarát” hyaluronsavval
2016. január 20.
Az ajak formája, mérete az arc esztétikai megjelenése, harmóniája szempontjából kiemelt jelentőségű. A vastagabb, teltebb ajkak friss, fiatalos külsőt kölcsönöznek. Az ajkakat azonban nem csak...