RMC SMART CLINIC | Rózsakert Medical Center

RMC SMART CLINIC

RMC Smart Clinic

 

Elindítottuk saját mobil applikációnkat, amely egy új, innovatív megoldással egészíti ki szolgáltatáscsomagunkat. Pácienseink ezentúl újabb segítséget kapnak tőlünk egészségük menedzseléséhez. Néhány gombnyomással kérhetnek időpontot bármely szakrendelésre, és – számos egyéb funkció mellett – megnézhetik kórlapjaikat is.

 

Az applikációval pácienseink és leendő pácienseink számára megadjuk a lehetőséget, hogy szakmai segítségnyújtásunk mellett kezükbe vegyék egészségüket, gondoskodjanak ellátásuk ügyintézéséről. Néhány gombnyomással elérhetővé tettük számukra az RMC szinte teljes orvosi szolgáltatását.

 

Mit nyújt a pácienseknek az RMC Smart Clinic?

  • néhány lépésben, önállóan kérhetnek időpontot személyes vizitre
  • a felhasználó saját és családtagjai ellátásának menedzselését is intézheti
  • kórlapjaikat itt tárolhatják, letölthetik
  • az online fizetés lehetősége is elérhetővé vált
  • sürgős esetben egy gombnyomással elérhetnek minket telefonon is

 

Az alkalmazásba számos biztonsági sorompót építettünk be, amely megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá a személyes adatokhoz. Mindenben megfelel a legszigorúbb adatbiztonsági és adatvédelmi (GDPR) előírásoknak.

Az applikáció ingyenesen letölthető az AppStore-ból és a Play Áruházból. Elérhető magyar és angol nyelven is.

Természetesen megmaradnak a hagyományos kommunikációs formáink is, ügyfélszolgálatunk, diszpécsereink továbbra is fogadják hívásukat.

 

Az alkalmazás fejlesztésének ötletéről, dr. Csermely Gyula, az RMC alapítója elmondta:

„2001-ben a Rózsakert Medical Center megalapításával egy új egészségügyi szemléletet hoztunk Magyarországra. Alapelvünk, hogy az ellátás középpontjában nem az orvos, hanem a páciens áll. A partnerségen alapuló egészségügyi ellátásban hiszünk, amelyben a páciens aktív részese a saját egészségügyi ellátásának.

Mára 60 orvosi szakterületen, 1000 négyzetméteren, mintegy 110 orvoskollégával együtt, a járóbeteg-ellátás teljes spektrumát lefedjük. Ma, alapításunk után majdnem 20 évvel, egy innovatív megoldás segítségével továbblépve ezen az úton új dimenziót nyitunk: szó szerint is a páciens kezébe adjuk az egészségét, és tesszük maximálisan elérhetővé a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást. Számunkra a pácienseink az elsők és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk számukra.”

 

Töltse le az RMC Smart Clinic applikációt a Google Play Áruházból vagy az AppStore-ból.

 


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK >>