Dr. Treuer Tamás Ph.D. | Rózsakert Medical Center

Dr. Treuer Tamás Ph.D.

Pszichiáter szakorvos
Orvosi rehabilitáció szakorvos
Pszichoterapeuta szakorvos

Orvosegyetemi tanulmányait Budapesten (Semmelweis Egyetem) végezte, ahol a Hársfa utcai Korányi Frigyes Szakkollégium alapító tagja volt.

1990-ben graduált summa cum laude minősítéssel. Három szakvizsgával rendelkezik, pszichiátriai szakvizsgáját 1994-ben, pszichoterápiás szakképesítését 1996-ban, pszichiátriai orvosi rehabilitációs szakvizsgáját pedig 2005-ben tette le. A PriceWaterhouseCoopers-nél okleveles szervezeti tanácsadó diplomát is szerzett 2000-ben.

Tudományos fokozatát (PhD) döntően az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben végzett kutatómunkája alapján 2002-ben nyerte el - "Az impulzuskontroll zavarok altípusainak vizsgálata - kényszerek, evészavarok". 1990-től 2002-ig az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (OPNI), 1997-től a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Pszichiátriai Tanszékén az OPNI Nyéki úti részlegén dolgozott mint pszichiáter főorvos, és mint a tanszékvezető professzor klinikai helyettese, részt vett a magyar pszichiátriai rezidensképzés elméleti és gyakorlati kidolgozásában is.

1994-98-ig a Magyar Pszichiátriai Társaság orvos titkára volt, és ebben a szerepben 1995-ben az Amerikai Pszichiátriai Társaság washingtoni ösztöndíjával tanulmányozhatta az amerikai kollégák gyakorlatát. 1997-98-ban Problem Based Learning és Evidence Based Learning tréningeken vett részt az Allegheny Egyetemen Philadelphiában és Kopenhágában.

Tudományos közleményeinek száma 2013-ban elérte a 100-at, és külön büszkesége, hogy az elmúlt években a Medicina könyvkiadó megosztott Nívó díjában és a Magyar Pszichiátriai Társaság Goldschmidt díjában részesült publikációiért és a Pszichiátria Magyar Kézikönyvének társszerkesztéséért és társszerzőségéért. 2002 és 2005 között Bécsben, majd hazatérve ezt követően is regionális pozicióban a bécsi Area Medical Center Vienna Eli Lilly & Company klinikai kutatóorvosi munkakörében dolgozik.

Kiemelt területek: 
Depresszió
Pánikbetegség
Evészavar
Konfliktuskezelés
Párterápia
Kulturális beilleszkedés zavar
Dr. Treuer Tamás
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
16:00 - 20:00
Szombat: