Dr. Szabó Endre | Rózsakert Medical Center

Dr. Szabó Endre

Gasztroenterológus
Belgyógyász

Diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte, majd belgyógyászat, háziorvostan és gasztroenterológia szakvizsgát tett. Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet I. Belgyógyászati Osztályán dolgozik, főorvos, és egyben 1997 óta háziorvos Kőbányán. Kórházi gyakorlatban 1993 óta endoszkopizál, így ezen a területen több évtizedes tapasztalattal és háttérrel rendelkezik, tudását külföldi tanulmányok során bővítette. Tíz éve végez napi szinten hasi ultrahang vizsgálatokat, mely a háziorvostant és az endoszkópiát kiegészítve biztosítja, hogy a páciensek problémáit szakmailag több oldalról is megközelíthesse. Célja, hogy a betegek problémáit egyben lássa és egységként kezelje.

2015 óta a Semmelweis Egyetem oktató háziorvosa, ahol többségében angol nyelven tanít.

Életének meghatározó része az önkéntes munka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének országos elnöke és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnöke volt. A családokért és a gyermekekért végzett közösségszervező és közösségépítő társadalmi munkája állami elismeréseként 2010-ben átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd 2014-ben a Pro Familia kitüntetést.

Nagyon fontos számára a család, 4 gyermek boldog édesapja.

Hobbija az alpinizmus és a túraszervezés, 1991 óta Európa-szerte 134 túrát vezetett. Szabadidejében zenéléssel foglalkozik, több hangszeren is játszik, templomi zenekart is vezetett.

Kiemelt területek: 
Daganatos betegségek felfedezése és kiszűrése
Refluxbetegség
Fekélybetegség
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
7:00 - 13:00
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
7:00 - 13:00
Szombat: