Sándor Éva | Rózsakert Medical Center

Sándor Éva

Klinikai szakpszichológus
Pszichoterapeuta

Pszichológusi diplomáját a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerezte 1990-ben, és azóta is folyamatosan a szakmában dolgozik. Több mint két évtizedig pszichiátriai járóbeteg szakrendelésen, jelenleg pedig az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben dolgozik. Gyógyító munkája mellett klinikai gyakorlatot is tart neuropszichológus szakvizsgára jelentkezőknek.

Fő szakterülete a pszichodiagnosztika és a pszichoterápia, amelyben az egyéni analitikusan orientált, feltáró terápiát ötvözi kognitív és viselkedésterápiás elemekkel. Alkalmazott módszertanában a Magyar Pszichiátriai Társaság Relaxációs Munkacsoportjában szerzett autogén tréning, illetve a Magyar Viselkedéstudományi és Kognitív Terápiás Egyesület pszichoterapeuta végzettségével megszerzetteket is kamatoztatja a klinikai szakpszichológusi gyakorlata mellett. A dinamikus szemléletű pszichoterápiás gyakorlatát az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Tündérhegyi Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás Osztályán szerezte. Változatos életkorhoz, társadalmi helyzethez kapcsolódó problémák megoldásában számíthatnak rá.

Szabadidejében szívesen sportol (kerékpár, úszás), utazik, nagy állatbarát.

Csak magyar nyelven lát el pácienseket.

Kiemelt területek: 
Szorongással, fóbiákkal, hangulatzavarral, kényszer tünetekkel küzdő páciensek segítése
Élethelyzeti krízisben lévők: gyász, válás, jelentős életmódváltás, meghatározó döntési helyzetben lévő páciensek segítése
Önértékelési problémával küzdők segítése
Érzelmi-indulati konfliktusokkal küzdők segítése
Rendelési idők: 
Hétfő: 
15:00 - 20:00
Kedd: 
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: