Dr. Nádas György | Rózsakert Medical Center

Dr. Nádas György

Urológus

1972-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, melynek Urológiai Klinikáján dolgozott egészen 2005-ig. Itt szerezte urológiai szakképesítését, széleskörű gyakorlatát az urológiai diagnosztika, a gyógyszeres és a műtéti kezelés valamennyi területén. Japánban és Dániában töltött több hónapos tanulmányútjain szerzett ismereteire alapozva az elsők között alkalmazta itthon az ultrahang-vizsgálatot urológiai betegségek diagnosztikájában, végzett ún. intervenciós, UH-vezérelt beavatkozásokat a vesén. Ezek szolgálnak az endoszkópos veseműtétek alapjául.

A prosztata betegségeinek, elsősorban a rosszindulatú daganatos elváltozásnak a kórismézésében komoly előrelépést jelent a végbélen keresztül történő UH-vizsgálat, mely egyben az irányítottan nyert szövetminta-vétel eszköze. A magyar és az angol nyelvű medikusképzésben gyakorlatvezetőként, tantermi előadóként, tanulmányi felelősként, valamint szakorvos-képző és továbbképző tanfolyamok szervezőjeként tevékenykedett. 57 tudományos előadást tartott hazai és nemzetközi tudományos fórumokon. 33 publikáció és 3 könyvrészlet (egyikük az urológiai UH-diagnosztikáról) szerzője.

A II. kerületi Egészségügyi Szolgálat urológiai szakrendelésének vezetője.

A Magyar Urológusok Társasága, az Orvosi és Biológiai Ultrahang Európai Társasága tagja. Angol nyelvtudását idegenvezetőként és tolmácsként fejlesztette, oktatóként és szakmai vitafórumokon gyakorolja.

Kiemelt területek: 
Húgyúti gyulladások, kövesség
Prosztatabetegségek
Inkontinencia
Merevedési zavarok
Urológiai daganatok
Nádas György
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
Szerda: 
15:00 - 17:00
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: