Dr. Fekete Áron | Rózsakert Medical Center

Dr. Fekete Áron

Szülész-nőgyógyász

Dr. Fekete Áron tanulmányait a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán végezte summa cum laude minősítéssel. Egyetemi évei alatt lehetősége nyílt külföldi tapasztalatszerzésre: Olaszországban az Universitá degli Studi di Ferrara oktató kórházban, illetve Svájcban, a Berni Egyetem oktatókórházában, az Inselspitalban töltötte gyakorlatai egy részét.

Karrierjét a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban kezdte, ahol 2021 év elejéig dolgozott. Fő szakmai érdeklődése a várandósgondozás és a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika. Folyamatosan keresi a lehetőségeket a szakmai fejlődésre. Munkája során elsődlegesnek tartja a legújabb szakmai irányelvek ismeretét, hogy pácienseinek a legkorszerűbb ellátást nyújthassa. A 2020-as év folyamán elsajátította az IOTA (International Ovarian Tumor Analysis) metodikát a méhfüggelék eltérések osztályozásában. A 2021-es évtől pedig a Nemzetközi Szülészeti-nőgyógyászati Ultrahang Társaság (ISUOG) gyakornok tagja.

Angol és német nyelven beszél. Szabadidejében szívesen utazik családjával és fedezi fel új tájak gasztronómiáját és kultúráját. Az olasz- és közel-keleti konyha, illetve a kávékultúra áll szívéhez a legközelebb.

Kiemelt területek: 
Szülészeti és nőgyógyászati ultrahang
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
7:00 - 19:00
Szerda: 
8:00 - 13:00
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: