Dr. Farkas Kitti | Rózsakert Medical Center

Dr. Farkas Kitti

Aneszteziológus

2008-ban végzett a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben az orvosi diploma mellé, az Országos Komplementer Orvosi Módszertani Intézetben, a hagyományos kínai orvoslás doktori címét szerezte meg.  Később a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán tett sikeres aneszteziológia és intenzív terápiás szakvizsgát.

Kezdetben a SOTE Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Klinika rezidens képzésében vett részt, majd szakorvosjelöltként gyakorlati éveit a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház Központi Intenzív osztályán töltötte.  2014-től a vidéki Kátai Gábor Kórház Intenzív osztályának szakorvosaként is dolgozik.

Rendszeres előadója kongresszusoknak: 2011-ben a bikali Pulmonológiai- és Aneszteziológiai Kongresszuson adott elő, de részt vett Hollandiában, Milánóban és Prágában is szakmai rendezvényeken.

Nyitott a holisztikus gyógymódokkal szemben, hiszi, hogy a természetes hatásmechanizmusú biológiai terápiák előnyeinek kombinációja a nyugati orvoslással, nagy lehetőség az egészség szolgálatában. Angolul és németül is beszél.

 

Kiemelt területek: 
Elektrolipolízis
Innovatív, mozgásszervi fájdalomcsillapító
Orvos esztétikai kezelések: bioszálas arc plasztika, hialuronsavas ránctalanítás, ajakfeltöltés
Mezoterápiás természetes hatóanyagú zsírbontó injekciós kezelés
Kezelés orvosi kollagén injekcióval
Testsúlycsökkenés segítése hagyományos kínai akkupunktúrával, ill. fülakkupunktúrával
Farkas Kitti
Rendelési idők: 
Hétfő: 
14:00-18:00
Kedd: 
Szerda: 
Csütörtök: 
13:00-16:00
Péntek: 
Szombat: