Dr. Dzvonyár János

Szemész szakorvos

Orvosi diplomáját a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte, 1991-ben pedig szemész szakvizsgát tett. Ez idő alatt az Orvostovábbképző Egyetem Szemklinikáján dolgozott, majd tanársegédként vett részt az OTE munkájában. Az elmúlt években több szakrendelő és az Országos Sportegészségügyi Intézet szemész szakorvosa volt. Munkája során kiemelten fontosnak tartja a pácienssel való megfelelő kommunikációt, a feléjük nyújtott nyitottságot, annak érdekében, hogy a páciens teljes mértékben megértse a problémáját és megtartsa a rendelt/javasolt kezeléseket, tanácsokat, gyógyszerszedést.

Elengedhetetlennek tartja, hogy a páciensek a tudás birtokában foglalkozzanak egyszerű panaszaikkal is, hiszen a szemészetben különösen igaz, hogy a kisebb tünetek később nagyobb problémát jelenthetnek.

 

Középszintén beszél angolul, illetve orosz pácienseket is tud fogadni.

Fontos számára a sport, 1968 és 1995 között versenyszerűen úszott. Válogatott versenyző volt, legjobb eredménye a Moszkvai Olimpián elért 5. hely volt, 100 m-es mellúszásban. Szabadidejében szívesen merül el az autók világában, olvas és fotózik.

Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
14:00 - 20:00
Szerda: 
Csütörtök: 
14:00 - 20:00
Péntek: 
08:00 - 14:00
Szombat: