Dr. Csicsenkov Péter | Rózsakert Medical Center

Dr. Csicsenkov Péter

Urológus

Tanulmányait a Szecsenov Orvostudományi Egyetemen (Moszkva) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (Budapest) végezte.

Urológiai szakképesítését a Szent János Kórházban (Budapest) szerezte, ahol jelenleg is dolgozik. 2007-ben a European Board of Urology nemzetközi szakvizsgát is letette. Ugyanebben az évben 3 hónapot töltött a németországi Martin-Luther-Universität (Halle-Wittenberg) Urológiai Klinikáján, az urológiai laparoszkópos sebészetben szerzett tapasztalatokat.

Fő érdeklődési területe a felületes hólyagdaganatok korszerű diagnosztikája és terápiája, a húgyúti kövesség korszerű kezelése, illetve a laproszkópos sebészet.  Az országban elsőként ESWL kezeléseket (vesekőzúzás) végző Szent János Kórházban szerzett tapasztalatot a húgyúti kövek kezelésében, későbbiekben Londonban töltött el több hetet  a Charing Cross Hospital urológiai osztályán, ahol vesekősebészetet tanult. Az urológiai hasi, intravesicalis és intrarectalis ultrahang diagnosztikus vizsgálatokban is nagy gyakorlata van.

Rendszeres résztvevője és előadója hazai és nemzetközi kongresszusoknak. Tagja a Magyar Urológus Társaságnak, az Európai Urológus Társaságnak és a Brit Orvosi Kamarának.

Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik orosz és angol nyelvből.

Nős, két kisfiú édesapja. Szabadidejében búvárkodik és fotózással foglalkozik.

Kiemelt területek: 
Húgyúti kövességek
Urológiai daganatok
Prosztata betegségek
Urológiai gyulladásos betegségek
Egynapos sebészet
Laparoscopos sebészet, minimál invazív sebészet
Prolapsus sebészet
Csicsenkov Péter
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
16:00 - 20:00
Szombat: