Dr. Csermely Gyula Ph.D. | Rózsakert Medical Center

Dr. Csermely Gyula Ph.D.

Auditált ultrahang-specialista
Szülész-nőgyógyász

Tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte. Több mint harminc éves szakmai gyakorlattal rendelkező szülész-nőgyógyász szakorvos. Szakmai gyakorlatát részben a MÁV Kórházban és az Onkológiai Intézetben szerezte.

1993-tól a Fővárosi Szent István Kórházban dolgozott a nőgyógyászati, szülészeti és onkológiai osztályon, ahol előbb adjunktus, majd főorvos volt. 1997-től - a II. világháború utáni első magyar magánkórház alapítójaként - a Telki Kórházat igazgatta, miközben klinikai munkáját a Szent István Kórházban folytatta. Az egyetem után tudását vezető amerikai és nyugat-európai képzéseken gyarapította.

2001-ben saját vállalkozásként megalapította a Rózsakert Medical Centert, amelynek jelenleg is vezérigazgatója és társtulajdonosa.

Az általános szülészet-nőgyógyászat mellett az utóbbi húsz évben az ultrahangos diagnosztika a legfőbb érdeklődési területe. A FMF London által képzett és akreditált szakember. A kromoszóma-rendellenességek szűrésének magyarországi bevezetésében tevékenyen részt vett. Az úgynevezett "kombinált-szűrésről" megjelent legelső magyar publikáció szerzője. Rendszeres résztvevője a nemzetközi ultrahangos továbbképzéseknek.

2015-ben a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán elnyerte a Ph.D. fokozatot. Kutatásának témája: Az anyai életkor és szülési sorrend hatása a fejlődési rendellenességek kialakulásának kockázatára.

Négy gyermek édesapja. Szabadidejében hosszabb megszakításokkal negyven éve autó versenyzik. Hobbija az olvasás és színházlátogatás és a „haladós” sportok, mint a kerékpározás, sízés, vízi sízés, vitorlázás.

Kiemelt területek: 
Általános nőgyógyászat
Nőgyógyászati szűrés
Magzati Medicina: magzati szűrővizsgálatok, toxémia szűrés, koraszülés kockázatbecslés
Meddőségi kivizsgálás (HyCoSy, Hiszteroszkópia)
Nőgyógyászati műtétek
Intimplasztika
Várandósgondozás
Csermely Gyula
Rendelési idők: 
Hétfő: 
8:00 - 16:00
Kedd: 
Szerda: 
Csütörtök: 
8:00 - 12:00
Péntek: 
Szombat: