Bodon Judit

Dietetikus

2012-ben végzett dietetikusként a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának dietetikai és táplálkozástudományi képzésén.

Fő szakterületei az egészséges táplálkozásra nevelés, egyes krónikus betegségek táplálási terápiája, testsúlycsökkentés, személyre szabott étrendtervezés a páciens betegségének, igényeinek és lehetőségeinek maximális figyelembevételével. 

2011-ben megalapította a Babérlevél Tanodát, ahol gyakorlati foglalkozásokon keresztül sajátíttatja el a kiegyensúlyozott táplálkozási ismereteket felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt.

A hazai vezető online gasztromagazin, a NoSalty.hu Egészség és Fogyókúra rovatainak szerkesztője, korábban szakértőként jelent meg az Anyák Lapja illetve a Baba Magazin c. folyóiratokban is. Jelentek meg írásai a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által kiadott Táplálkozási Akadémia Hírlevélben illetve az Új Diéta szakmai folyóiratban. 

Két csodálatos örökmozgó kisfiú édesanyja. Szabadidejében mindene az utazás és a főzés.

Kiemelt területek: 
Testtömegcsökkentés étrendje
Inzulinrezisztencia étrendje
Terhességi cukorbetegség étrendje
Életmódváltás, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás
Bodon Judit
Rendelési idők: 
Hétfő: 
16:00 - 18:00
Kedd: 
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: