2012-ben végzett dietetikusként a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának dietetikai és táplálkozástudományi képzésén.
Fő szakterületei az egészséges táplálkozásra nevelés, egyes krónikus betegségek táplálási terápiája, testsúlycsökkentés, személyre szabott étrendtervezés a páciens betegségének, igényeinek és lehetőségeinek maximális figyelembevételével.
2011-ben megalapította a Babérlevél Tanodát, ahol gyakorlati foglalkozásokon keresztül sajátíttatja el a kiegyensúlyozott táplálkozási ismereteket felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt.
A hazai vezető online gasztromagazin, a NoSalty.hu Egészség és Fogyókúra rovatainak szerkesztője, korábban szakértőként jelent meg az Anyák Lapja illetve a Baba Magazin c. folyóiratokban is. Jelentek meg írásai a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által kiadott Táplálkozási Akadémia Hírlevélben illetve az Új Diéta szakmai folyóiratban.
Két csodálatos örökmozgó kisfiú édesanyja. Szabadidejében mindene az utazás és a főzés.