Dr. Bátai Árpád | Rózsakert Medical Center

Dr. Bátai Árpád

Hematológus
Belgyógyász

Tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte summa cum laude minősítéssel, rendszeres tudományos munkájával Generschich díjat és Tudományos Diákköri Verseny Rektori pályázatán második helyezést ért el.

Szakmai tapasztalatait a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen és az Országos Hematológiai és Immunológiai Intézetben szerezte meg, 1996-ban belgyógyászatból és 1999-ben hematológiából szakvizsgázik jeles eredménnyel. A továbbiakban az akkor hematológiai és transzplantációs centrummá váló Szent László Kórház Hematológiai és őssejt-transzplantációs Osztályán dolgozik.

2014-től részlegvezető főorvosként dolgozik.

Kezdetektől fogva speciális érdeklődési területe a hematológiai rosszindulatú betegségek és ezek gyógyítása vérképző őssejt transzplantációval. Ennek részeként számos magyar, európai és tengerentúli kongresszus aktív résztvevője, 4 hónapot töltött Japánban a Toranomon Hospital Immunhematológiai Osztályán, jelenleg is részt vesz a medikusok, szakorvos jelöltek és szakorvosok oktatásában.

Szabadidejét nagyrészt családjának szenteli, négy gyermeket nevelnek logopédus feleségével. Emellett igyekszik rendszeresen sport, koncertek és színházi előadások segítségével regenerálódni.

Kiemelt területek: 
Hematológiai rosszindulatú megbetegedések
Vérképző-őssejt átültetéshez kapcsolódó gondozás
Bátai Árpád
Rendelési idők: 
Hétfő: 
Kedd: 
17:00 - 20:00
Szerda: 
Csütörtök: 
Péntek: 
Szombat: