RMC Vakáció orvosi tanácsadás

RMC Vakáció orvosi tanácsadás

A nyaralást tervezve gondolni sem szeretnénk arra, hogy a pihenés ideje alatt egészségügyi problémánk adódhat. Sajnos előfordul, hogy a legváratlanabb helyzetekben, otthonunktól távol van szükségünk orvosi segítségre. Pácienseink ezekben az esetekben is számíthatnak ránk.

A nyári időszakban „RMC Vakáció orvosi tanácsadást” is nyújtunk pácienseinknek, Skype, FaceTime, vagy Viber telefonos alkalmazáson, vagy egyszerűen telefonon keresztül. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik külföldön tartózkodnak, és nem tudják, mi a teendő, panaszukkal szükséges-e még a nyaralás alatt orvoshoz fordulniuk, vagy ráér, amíg hazajönnek, esetleg csak orvosi tanácsra van szükségük.

Az online konzultáció során csak tanácsadásra kerül sor, vizsgálat nem történik. Minden olyan esetben, amikor orvosi vizsgálatra van szükség, rendelőnkben várjuk pácienseinket. Ha erre nincs lehetőség a távolság miatt, orvosunk a nyaralás helyszínén javasolja orvos felkeresését.

A tanácsadás előzetes időpont egyeztetés alapján történik, kérjük hívjon minket a megszokott 06 1 392-05-05-ös telefonszámon.

Felhívjuk figyelmét, hogy szakorvosunk az egyeztetés során dönthet úgy, hogy nem tudja vállalni az online tanácsadást, mert mindenképpen személyes vizitre, fizikális vizsgálatra van szükség.

 

Díjaink:

RMC Vakáció online tanácsadás (nyitvatartási időben) 15 000 – 22 000 Ft

RMC Vakáció online tanácsadás (ügyeleti időben) 20 000 Ft - 28 000 Ft.

A tanácsadásról dokumentáció készül, amelyet a számlával együtt postázunk a tanácsadás után, és átutalással kérjük kiegyenlíteni.