Itt vagyunk, és segítünk Önnek és családjának! | Rózsakert Medical Center

Itt vagyunk, és segítünk Önnek és családjának!

Maximális biztonságú eljárásrendünkkel teljes körű ellátást nyújtunk. Szolgáltatásaink elérhetők személyesen, vagy online konzultáció keretében. Többféle lehetőséget kínálunk pácienseinknek.

 

  • Személyes vizit és szakrendelési portfolió

Személyesen fogadjuk pácienseinket, amikor csak szükségük van ránk. Már nem csak halaszthatatlan esetben várjuk pácienseinket, bármilyen ok miatt nyújthatunk már egészségügyi ellátást. De bizonyos esetekben még ragaszkodunk ahhoz, hogy online vizittel induljon az ellátásunk, ilyen a belgyógyászati és gyermekgyógyászati vizitek, illetve ha a pácienst a járványügyi kérdőívük alapján kiszűrtük.

További szűrővizsgálatokra is adunk ki már időpontot – beleértve a menedzserszűrést, nőgyógyászati szűrést, urológiai szűrővizsgálatot, anyajegyszűrést, fogászati állapotfelmérést, gyermekgyógyászati egészségmegőrző viziteket és a mammográfiát - május 18-tól ezek a szolgáltatások is elérhetők.

Újra elindítottuk a kötelező védőoltások mellett a választható oltásokat, szezonális oltásokat is gyermekek és felnőttek esetében is. Ismét elérhetők a plasztikai műtétek.

Személyes ellátásunk során továbbra is a saját intézményi járványügyi eljárásrendünket alkalmazzuk, maximális szigorúsággal, pácienseink és munkatársaink teljes körű védelme érdekében.

További információ » 

 

  • Telefonos és videós online vizit

Professzionális online szolgáltatást nyújtunk a pácienseknek videókonzultáció, vagy telemedicina keretében. Az online viziteket előjegyzés alapján szervezzük, teljes körűen dokumentáljuk és minden technikai segítséget megadunk, amire szükség lehet.

További információ »

 

  • Fogászat

Fogászati Központunkban maximális biztonságú védőfelszerelésben fogadjuk pácienseinket. Fogászati ellátásunkban ismét elérhető a fogtömés, kiesett tömés, lyukas fog ellátása. Segítünk az ínyproblémák megoldásában (ínyvérzés, ínygyulladás). Várjuk pácienseinket fogszabályozásra és esztétikai fogászatra is.

További információ » 

 

  • COVID-19 tesztek

Rendelőnkben PCR és IgG, IgM (szerológia) tesztet is végzünk. A PRC képes kimutatni, hogy jelenleg koronavírusos beteg valaki, a szerológia pedig azt, hogy - akár tünetmentesen- elkapta korábban a vírust és már átesett rajta. A tesztek elvégzése előtt orvosaink telefonos vagy online konzultáció keretében beszélik át a pácienssel, milyen tesztre van szüksége, és milyen eredmény várható. Amennyiben tünetmentesen vizsgálat, vagy beavatkozás előtti, esetleg valamilyen hivatalos igazolás miatt van szüksége PCR vizsgálatra, kérheti orvosi konzultáció nélkül is, csak a tesztet és a leletet.

További információ » 

 

  • Járványügyi eljárásrend és munkavállalói szabályok

Pácienseink és munkatáraink maximális védelme érdekében a járvány idejére rendkívül szigorú, saját intézményi eljárásrendet dolgoztunk ki szolgáltatásainkra és rendelői ellátásunkra. Ismerje meg a szabályainkat, amelyeket Önökért hoztunk, az alábbi linken

További információ »